Coaching

Iedereen heeft het vermogen zichzelf te helen.

Wat je vraag ook is, samen onderzoeken we de oorsprong van je vraag. Erkennen waar je bent in je groeiproces of wie je nu bent, is een hele kunst. De neiging is vaak om een deel van jezelf toch te fiksen, want het irriteert je of je voelt machteloosheid of...(vul maar in). Het erkennen van waar je nu bent, maakt juist de opening voor transformatie.

Werkwijze

Mijn werkwijze is een integratie van opstellingen (familie-en iopt opstellingen) en energetisch werk. Door middel van de sessies krijg je inzicht in de oorzaak van onbewuste patronen. Woorden geven aan je worstelingen biedt opluchting. Ik nodig je uit om niet alleen te delen wat je voelt, maar ook te voelen wat je deelt. Ik houd je een spiegel voor. En begeleid je naar een diepere verbinding met jezelf. Tijdens deze sessies streven we nergens naar; geen resultaat of doel, maar gaan voluit in jouw proces.

Opstellingen

Bezieling

Opstellingen maken de oorzaak zichtbaar. Wanneer er een verstoring is ontstaan - vaak door indrukwekkende of traumatische gebeurtenissen - heeft dat invloed op het gehele systeem. Ook generaties later. Zo kan het gebeuren dat je ergens tegenaan loopt wat je niet kunt verklaren. Iets dat zo hardnekkig is dat het je innerlijke groei en bewegingsvrijheid belemmert. Je voelt als het ware een onzichtbaar plafond.

Inner Journey

4 sessies

Tijdens dit traject gaan we in vier sessies aan de slag met dat wat je belemmert, waar je naar verlangt of wat je intentie is. Omdat het een traject is, ga je echt de diepte in met de thema('s) die je wil onderzoeken, herinneren, opnieuw verbinden. Iopt is de werkvorm om naar de verborgen dynamiek in jezelf te kijken. Een zelf-ontmoeting in je kern.

Deep Dive

6 sessies

Dit traject is een integratie van coaching, opstellingen en energetisch werk. Geschikt voor levensvragen of professionele vragen. We maken gebruik van familie- en iopt opstellingen. En door energiewerk leer je blokkades in je lichaam waarnemen en voelen. En ontdek jij hoe je zelf een blokkade opheft. Je bent je eigen leider en breekt dwars door je onzichtbare plafond.

Toewijding

Ik begeleid mensen vanaf 18 jaar. Mocht je een vraag hebben over je zoon/dochter onder de 18 jaar? Dan ga ik eerst 1:1 met de ouder(s) aan de slag door middel van een familieopstelling om te onderzoeken waar de oorzaak van de blokkade bij het kind zit.

Wil je echt een transformatie doormaken en die integreren in je leven, dan is een langer traject aan te raden. Ik doe geen losse sessie, omdat de focus versnippert raakt en je om de pijn heen beweegt. Belangrijk is je toewijding voor je proces. In mijn begeleiding staat een authentieke verbinding centraal. Hiermee bedoel ik: openheid, onomwonden delen en een veilige sfeer.

Wil je je potentieel voelen en ervaren?
Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.