Coaching

Iedereen heeft het vermogen zichzelf te helen.

Welke invloed de relatie met je ouders ook heeft, soms is het nodig om eerst je hart te luchten. Maar met praten alleen kom je niet verder. Wat helpt, is een oordeelvrije en empathische plek waar je in veiligheid je gevoelswereld onderzoekt en ervaart. Op die plek word je je meer gewaar van je onbewuste zelf en dit vergroot je zelfhelend vermogen. Mijn begeleiding is niet gericht op resultaat, wel op je proces. Het accepteren van waar je nu bent, maakt opening voor groei.

Werkwijze

Ik ben er niet om je te veranderen. Ik ben er om je proces te faciliteren; om dicht bij jezelf te zijn. Mijn werkwijze is een integratie van systemische opstellingen, coaching en energetisch werk.

Opstellingen

Bezieling

Afhankelijk van je vraag krijg je door middel van een opstelling inzicht in de oorzaak van onbewuste patronen. Een opstelling is een ruimtelijke uitbeelding van de vraag en geeft het je de mogelijkheid om de werkelijkheid te erkennen. Dit vergroten van je gewaarzijn initieert verbinding en transformatie.

Energiewerk

Toestaan

Werken met het energiesysteem als ingang is een waardevolle aanvulling op het energetische veld van een opstelling. Door energiewerk leer je blokkades in je lichaam waarnemen en voelen. In de praktijk betekent het dat we samen afstemmen op hoe de energie in je lichaam stroomt en waar het stagneert. Als je je gevoelsbewustzijn verdiept, dan komt er uit je energieveld heilzame informatie beschikbaar.

Coaching

Erkennen

Woorden geven aan je worstelingen biedt opluchting. Ik luister diep en actief en stel intuïtieve vragen. Ik nodig je uit om niet alleen te delen wat je voelt, maar ook te voelen wat je deelt. Ik houd je een spiegel voor. En begeleid je naar een diepere verbinding met jezelf.

Traject

Ik begeleid mensen vanaf 18 jaar met worstelingen op het gebied van familie(dynamiek), verstoorde relaties, gezinsvormen en verbinding.

Afhankelijk van je vraag bepalen we de duur van je traject. Een losse sessie is ook mogelijk. Wil je echt een transformatie doormaken en die integreren in je leven, dan is een langer traject aan te raden. Belangrijk is dat je toegewijd bent aan je proces. In mijn begeleiding staat een authentieke verbinding centraal. Hiermee bedoel ik: openheid, onomwonden delen en een veilige sfeer.

Give as you wish

Persoonlijke ontwikkeling is in mijn ogen voor iedereen toegankelijk, waarbij geld geen obstakel meer is. Soms heb je geld, soms niet.

Ik laat het aan jou om vanuit integriteit en in afstemming met je eigen lichaam een bedrag te kiezen. ‘Wat wil ik aan mezelf geven in dit proces en wat is de financiële ruimte hiervoor?’. Er plopt meestal als vanzelf een bedrag in je op. Je kunt altijd later nog een bedrag toevoegen.

Hoe werkt het?

Op het moment dat we een datum hebben voor je sessie stuur ik je een open betaalverzoek. Behalve voor een training. Daarvoor geldt een minimum bedrag wat je doneert. De trainingen hebben een potentie in zich, onder andere door het aantal keer dat de training al gegeven is.

Wil je meer weten, neem gerust contact met mij op.

Wil je je potentieel voelen en ervaren?
Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.