Aanbod

Je wilt meer bereiken met je begeleiding en je verbinding met jongeren optimaliseren.

Misschien is het je wens om je klas, leerling of eigen kind beter te begrijpen en ruimte te geven voor ontplooiing en ontdekking. Of wil je de op jongeren gerichte diensten van je organisatie uitbreiden met een innovatieve begeleidingsvorm, waardoor ook de synergie binnen het team versterkt. Wat je uitgangspositie ook is, goed samenwerken en communiceren met jongeren is je wens. Op deze pagina vind je hoe ik daarbij kan begeleiden.

Groepen

Ontdek begeleiden met impact

Workshop, 2 dagen

Is het jouw doel om jongeren optimaal te zien opbloeien in hun ontwikkeling? En ben je op zoek naar meer kennis in systemisch werken en naar tools om beter te interveniëren tijdens het begeleiden van jongeren. Dan is dit je kans!

Leer begeleiden met impact

Training, 5 dagen

Je bent trainer, coach, docent, begeleider of leidinggevende en toe aan een diepe duik in jezelf om vanuit intuïtie en vertrouwen te begeleiden. Zodat je kunt begeleiden met impact en de ander zich op een diepere laag gaat ontwikkelen.

Onderwijs met impact

Maatwerk

Een school is een samenleving in het klein. Met soms botsende belangen, wensen en verwachtingen. Waarbij leerlingen en docenten vaak onder hoge druk moeten presteren en ook betrokken ouders hun rol opeisen. Betrokkenen worden soms zo opgeslokt door ‘wat moet’, dat de vraag ‘wat wil ik zelf nou eigenlijk?’ amper meer aan bod komt.

Individueel

Opstellingen

Voor docenten, ouders, coaches en leidinggevenden bied ik individuele sessies aan. Ik houd je een spiegel voor en ga met je in gesprek over je krachten en blinde vlekken, zodat er ruimte ontstaat voor ontwikkeling. Ik doe dat mede door middel van (individuele) opstellingen. Met een opstelling word je je bewust van onbewuste dwarsliggers, waardoor je tot de essentie van het vraagstuk komt.

Opstellingen zijn onderdeel van de methodiek Systemisch werken. De vraaginbrenger brengt een casus in en krijgt door middel van de opstelling inzicht in de oorzaak van patronen, blinde vlekken en dynamiek binnen een familie, klas of een organisatie. Een opstelling is een letterlijke weergave van de vraag, waardoor we direct naar de oorzaak van je vraagstuk gaan. Dit kan door middel van een individuele opstelling of een opstelling met een groep deelnemers.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.